INZERCE

Štěpánská hovězí pečeně

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 12 kg hovězí zadní Přidáno do
  • 3 lžička sůl Přidáno do
  • 400 ml hovězí vývar Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • 200 g anglická slanina v celku Přidáno do
  • 50 g máslo Přidáno do
INZERCE

Postup

200 min.

Cibuli nakrájíme na kolečka, maso prošpikujeme slaninou, slaninu lze dát do mrazáku na chvilku, aby se s ní lépe pracovalo. Zvytek slaniny nakrájíme na kostičky a dáme k masu.Maso osolíme, dáme do pekáčku, přidáme cibuli, vývar a pečeme na 175 3hod přikryté. Po 2hod přidáme máslo. Šťávu slijeme a rozmixujeme.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

135 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

575 recepty

Dýně

52 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1437 recepty

Saláty

276 recepty

Čočka

39 recepty