INZERCE
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/n3icsAcvkFFdYaEwpcy1/3214d3f191dd8415301c4df5772a18.jpeg)
Zdroj: Canva
Rajské jablko
Rajské jablko je tradiční český dezert, který si díky své jednoduchosti a skvělé chuti zamiluje celá rodina.
      INZERCE
   
Ingredience
porce  
4
 - 4 velká jablka
- 4 Lžíce krupicového cukru
- 1 pinch skořice
- 4 Lžíce rozinek
- 1 dcl rumu
- 2 Lžíce masla
Nejnovější letáky
      INZERCE
   
Postup
 40 min.
1. Krok 
  Začneme tím, že jablkům vydlabeme jádřince, avšak nedržme až na dno, aby nám náplň nevytékala.
2. Krok 
  V misce si smícháme cukr, skořici, rozinky a nasekané ořechy.
3. Krok 
  Jablka naplníme touto směsí a na vrch položíme kousek másla.
4. Krok 
  Naplněná jablka umístíme do pekáčku, přelijeme rumem a pečeme v předehřáté troubě na 180 °C asi 30 minut.
5. Krok 
  Podávejme teplé, můžeme posypat cukrem nebo podávat s vanilkovou zmrzlinou.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/TFarnv5jKZ5HJDNPRKQA/dc1e3a37ee0460d1d35d5b4d4d49aa.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/wayUVCW8_lxV71fNNBVm/1e729a114cd0d3bf0842ef5b8b0a53.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/DI2bPIuE-5IJOhKPUlBp/80abb37b80339f17952121a4473334.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/22DiGpuqNOAcMuVyZCaB/86192136e8159f34f2cd23a350fdd8.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/42LT46rDisGapUtsG0Y-/29d51c946887534c876ffb1fc5d35f.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/JiW_BnR-tJ1oOEE4E2zq/59af4fda7452fdc3b539142c2bf712.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/e-hUiHLEicRMDKuKnLtj/c84d991d7c1e9751ced9ae26739891.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/AcTb7a5_wtqjo14fgk8Z/6f62c9a3a2a28732f0697c7d2d9b1c.jpeg)











