INZERCE

Zdroj: Joseph_Fotogragie from Getty Images

Plněné portobello

Delikátní portobello houby dovedně plněné směsí čerstvých bylin, rajčat a mozzarelly. Výtečný předkrm nebo lehké vegetariánské jídlo.

INZERCE

Ingredience

porce
2

Hlavní ingredience

  • 2 ks velké portobello houby Přidáno do
  • 1 ks malé rajče Přidáno do
  • 150 g fresh mozzarella Přidáno do

Bylinná směs

  • 2 Lžíce Nasekaná čerstvá bazalka Přidáno do
  • 1 lžička nasekaný čerstvý oregano Přidáno do
  • 1 ks stroužek česneku Přidáno do
  • 2 Lžíce Extra panenský olivový olej Přidáno do
INZERCE

Postup

35 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 190 stupňů Celsia

2. Krok

Omyjte a osušte portobello houby a odstraňte stonky

3. Krok

Nakrájejte rajče na tenké plátky

4. Krok

V malé misce smíchejte nasekané byliny, strouhaný česnek a olivový olej

5. Krok

Naplňte houby směsí bylin a olivového oleje, na vrch položte plátky rajčat a mozzarellu

6. Krok

Pečte v předehřáté troubě asi 15 minut, dokud není mozzarella krásně zlatavá a bublající

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

566 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1415 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty