INZERCE
   
Pesto z medvědího česneku
Pesto z medvědího česneku s ořechy se připravuje z listů divokého česneku, které se u nás vyskytují zhruba od poloviny března do května, protože se musí sklízet před rozkvětem.
      INZERCE
   
Ingredience
porce  
5
 - 120 g mědvědího česneku
 - 50 g vlašských ořechů
 - 50 g parmazánu
 - 100 ml extra panenského olivového oleje
 - sůl
 
Nejnovější letáky
      INZERCE
   
Postup
 15 min.
1. Krok 
  Pro přípravu pesta z medvědího česneku a vlašských ořechů omyjte listy česneku a osušte je kuchyňským papírem nebo utěrkou. Odstraňte asi 1-2 cm stonku, poté listy nahrubo nasekejte a vložte je do mixéru.
2. Krok 
  Přidejte vlašské ořechy, nasekaný parmazán a trochu extra panenského olivového oleje. Poté spusťte mixér a mixujte a přidávejte další extra panenský olivový olej, dokud nedosáhnete požadované konzistence.
3. Krok 
  Pesto z divokého česneku využijete na slané koláče nebo pizzu.