:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/G3BTns6ACNqlpnu51YIF/872351810f4146f525f3eca2573916.jpeg)
Zdroj: margouillatphotos from Getty Images
Nejlepší masová pomazánka
Nejlepší masová pomazánka, která je velmi chutná, rychle se připravuje a lze ji skladovat několik dní v chladničce. Můžete ji podávat s čerstvým chlebem nebo domácí bagetou.
Ingredience
- 500 g vepřového masa
- 1 ks cibule
- 4 stroužky Česnek
- 100 g Masti
- Sůl a černý pepř
- červená paprika
- Trochu vody
Nejnovější letáky
Výživové hodnoty a cena
Postup
Vepřové maso nakrájejte na menší kousky.
Cibuli a česnek očistěte a nakrájejte nadrobno.
Na pánvi rozpusťte sádlo a přidejte cibuli a česnek. Smažte, dokud cibule nezíská zlatavou barvu.
Poté přidejte maso a osmahněte je spolu s cibulí.
Vše dochuťte solí, černým pepřem a paprikou a přidejte trochu vody. Nechte dusit pod pokličkou asi 20 minut.
Po uvaření vše rozmixujte do hladké pomazánky.
Pomazánku ochutnejte a případně dochuťte.
Sdílejte recept s ostatními
Reels
NovéNejnovější recepty
Nejnovější recepty
Reels
NovéOblíbené recepty
Hlavní kategorie
Nejlepší masová pomazánka
Nejlepší masová pomazánka, která je velmi chutná, rychle se připravuje a lze ji skladovat několik dní v chladničce. Můžete ji podávat s čerstvým chlebem nebo domácí bagetou.
Vepřové maso nakrájejte na menší kousky.
Cibuli a česnek očistěte a nakrájejte nadrobno.
Na pánvi rozpusťte sádlo a přidejte cibuli a česnek. Smažte, dokud cibule nezíská zlatavou barvu.
Poté přidejte maso a osmahněte je spolu s cibulí.
Vše dochuťte solí, černým pepřem a paprikou a přidejte trochu vody. Nechte dusit pod pokličkou asi 20 minut.
Po uvaření vše rozmixujte do hladké pomazánky.
Pomazánku ochutnejte a případně dochuťte.
Jak jste tento recept připravili?