INZERCE

Zdroj: margouillatphotos from Getty Images

Nejlepší masová pomazánka

Nejlepší masová pomazánka, která je velmi chutná, rychle se připravuje a lze ji skladovat několik dní v chladničce. Můžete ji podávat s čerstvým chlebem nebo domácí bagetou.

INZERCE
Tyto pomazánky jsou ideální na čerstvý chléb a toasty! Úžasné kombinace chutí

Recept najdete v tomto článku

Tyto pomazánky jsou ideální na čerstvý chléb a toasty! Úžasné kombinace chutí

Ingredience

porce
7
  • 500 g vepřového masa Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 4 stroužky Česnek Přidáno do
  • 100 g Masti Přidáno do
  • Sůl a černý pepř Přidáno do
  • červená paprika Přidáno do
  • Trochu vody Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Vepřové maso nakrájejte na menší kousky.

2. Krok

Cibuli a česnek očistěte a nakrájejte nadrobno.

3. Krok

Na pánvi rozpusťte sádlo a přidejte cibuli a česnek. Smažte, dokud cibule nezíská zlatavou barvu.

4. Krok

Poté přidejte maso a osmahněte je spolu s cibulí.

INZERCE
5. Krok

Vše dochuťte solí, černým pepřem a paprikou a přidejte trochu vody. Nechte dusit pod pokličkou asi 20 minut.

6. Krok

Po uvaření vše rozmixujte do hladké pomazánky.

7. Krok

Pomazánku ochutnejte a případně dochuťte.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

569 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1419 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Nejlepší masová pomazánka

Nejlepší masová pomazánka, která je velmi chutná, rychle se připravuje a lze ji skladovat několik dní v chladničce. Můžete ji podávat s čerstvým chlebem nebo domácí bagetou.

30
Zápis
7
Počet porcí
Postup
1. Krok

Vepřové maso nakrájejte na menší kousky.

2. Krok

Cibuli a česnek očistěte a nakrájejte nadrobno.

3. Krok

Na pánvi rozpusťte sádlo a přidejte cibuli a česnek. Smažte, dokud cibule nezíská zlatavou barvu.

4. Krok

Poté přidejte maso a osmahněte je spolu s cibulí.

5. Krok

Vše dochuťte solí, černým pepřem a paprikou a přidejte trochu vody. Nechte dusit pod pokličkou asi 20 minut.

6. Krok

Po uvaření vše rozmixujte do hladké pomazánky.

7. Krok

Pomazánku ochutnejte a případně dochuťte.

Ingredience
500 g
vepřového masa
1 ks
cibule
4 stroužky
Česnek
100 g
Masti
Sůl a černý pepř
červená paprika
Trochu vody