INZERCE
Námořnické hovězí maso
Hovězí po námořnicku je chutný tradiční recept. Toto jídlo je připraoveno z hovězího masa, které se nejprve dusí, poté se přidají zelenina a voňavé koření. Ideální volba pro víkendový oběd nebo večeři.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 1 kg hovězího masa (krk, plec roštěnec)
- 4 cibule
- 4 stroužky česneku
- 2 mrkve
- 1 Petržel
- 1 menší celer
- 2 Lžíce oleje
- Sůl, pepř majoránka mletá paprika bobkový list a nové koření
- 500 ml piva
- 500 ml hovězího vývaru
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
180 min.
1. Krok
. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.
2. Krok
Na oleji osmahneme maso ze všech stran, přidáme najemno nakrájenou cibuli, česnek a zrestujeme zeleninu.
3. Krok
Zeleninu i maso osolíme, opepříme, okořeníme majoránkou, paprikou, bobkovým listem a novým kořením.
4. Krok
Vše zalejeme pivem a vývarem a dusíme asi 2,5 hodiny.
5. Krok
Po dobu dusení můžeme maso obrátit a podle potřeby dolít vývar. Jídlo je hotové, když je maso měkké.
6. Krok
Konečně servírujte s vaší oblíbenou přílohou, například knedlíkem. Hovězí maso po námořnicku je na světě!