INZERCE

Námořnické hovězí maso

Hovězí po námořnicku je chutný tradiční recept. Toto jídlo je připraoveno z hovězího masa, které se nejprve dusí, poté se přidají zelenina a voňavé koření. Ideální volba pro víkendový oběd nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg hovězího masa (krk, plec roštěnec) Přidáno do
  • 4 cibule Přidáno do
  • 4 stroužky česneku Přidáno do
  • 2 mrkve Přidáno do
  • 1 Petržel Přidáno do
  • 1 menší celer Přidáno do
  • 2 Lžíce oleje Přidáno do
  • Sůl, pepř majoránka mletá paprika bobkový list a nové koření Přidáno do
  • 500 ml piva Přidáno do
  • 500 ml hovězího vývaru Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.

2. Krok

Na oleji osmahneme maso ze všech stran, přidáme najemno nakrájenou cibuli, česnek a zrestujeme zeleninu.

3. Krok

Zeleninu i maso osolíme, opepříme, okořeníme majoránkou, paprikou, bobkovým listem a novým kořením.

4. Krok

Vše zalejeme pivem a vývarem a dusíme asi 2,5 hodiny.

INZERCE
5. Krok

Po dobu dusení můžeme maso obrátit a podle potřeby dolít vývar. Jídlo je hotové, když je maso měkké.

6. Krok

Konečně servírujte s vaší oblíbenou přílohou, například knedlíkem. Hovězí maso po námořnicku je na světě!

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Adela_cooks

Námořnické hovězí maso

Hovězí po námořnicku je chutný tradiční recept. Toto jídlo je připraoveno z hovězího masa, které se nejprve dusí, poté se přidají zelenina a voňavé koření. Ideální volba pro víkendový oběd nebo večeři.

180
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.

2. Krok

Na oleji osmahneme maso ze všech stran, přidáme najemno nakrájenou cibuli, česnek a zrestujeme zeleninu.

3. Krok

Zeleninu i maso osolíme, opepříme, okořeníme majoránkou, paprikou, bobkovým listem a novým kořením.

4. Krok

Vše zalejeme pivem a vývarem a dusíme asi 2,5 hodiny.

5. Krok

Po dobu dusení můžeme maso obrátit a podle potřeby dolít vývar. Jídlo je hotové, když je maso měkké.

6. Krok

Konečně servírujte s vaší oblíbenou přílohou, například knedlíkem. Hovězí maso po námořnicku je na světě!

Ingredience
1 kg
hovězího masa (krk, plec roštěnec)
4
cibule
4 stroužky
česneku
2
mrkve
1
Petržel
1 menší
celer
2 Lžíce
oleje
Sůl, pepř majoránka mletá paprika bobkový list a nové koření
500 ml
piva
500 ml
hovězího vývaru