INZERCE

Námořnické hovězí maso

Hovězí po námořnicku je chutný tradiční recept. Toto jídlo je připraoveno z hovězího masa, které se nejprve dusí, poté se přidají zelenina a voňavé koření. Ideální volba pro víkendový oběd nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 kg hovězího masa (krk, plec roštěnec) Přidáno do
  • 4 cibule Přidáno do
  • 4 stroužky česneku Přidáno do
  • 2 mrkve Přidáno do
  • 1 Petržel Přidáno do
  • 1 menší celer Přidáno do
  • 2 Lžíce oleje Přidáno do
  • Sůl, pepř majoránka mletá paprika bobkový list a nové koření Přidáno do
  • 500 ml piva Přidáno do
  • 500 ml hovězího vývaru Přidáno do
INZERCE

Postup

180 min.
1. Krok

. Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kousky.

2. Krok

Na oleji osmahneme maso ze všech stran, přidáme najemno nakrájenou cibuli, česnek a zrestujeme zeleninu.

3. Krok

Zeleninu i maso osolíme, opepříme, okořeníme majoránkou, paprikou, bobkovým listem a novým kořením.

4. Krok

Vše zalejeme pivem a vývarem a dusíme asi 2,5 hodiny.

5. Krok

Po dobu dusení můžeme maso obrátit a podle potřeby dolít vývar. Jídlo je hotové, když je maso měkké.

6. Krok

Konečně servírujte s vaší oblíbenou přílohou, například knedlíkem. Hovězí maso po námořnicku je na světě!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Saláty

266 recepty

Masové pokrmy

1378 recepty

Sušení

28 recepty

Mascarpone

130 recepty

Vánoční

83 recepty

Zelí

165 recepty

Rýže

176 recepty

Snídaně

662 recepty

Oběd

2809 recepty