INZERCE
Nakládaný hermelín
Neskutečně dobrý nakládaný hermelín. Vyzkoušejte si jej doma připravit. Nebudete se ho umět dočkat.
INZERCE
Ingredience
porce
8
- 1 velká zavařovací sklenice
- 6 kousků sýra Camembert
- 8 stroužky česneku
- zrnka pepře
- nové koření
- bobkový list
- pálivé papriky papriky z kozích rohů
- 1 lžička papriky nebo chilli papriček
- sůl
- olej slunečnicový olej
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
30 min.
1. Krok
Každý sýr rozkrojte uprostřed. Nakrájejte cibuli.
2. Krok
Každý plátek sýra posypeme paprikou (nebo chilli), prolisovaným česnekem a solí. Plátky přiložte zpět k sobě.
3. Krok
Do sklenice vložíme cibuli, bobkový list, několik zrnek pepře a nového koření, dále 2-3 sýry a pálivou papriku. Opět cibule a vrstvy opakujeme, dokud sklenici nenaplníme.
4. Krok
Do sklenice nalijte olej tak, aby byly všechny ingredience ponořené.
5. Krok
Sklenici uzavřeme a dáme na 3-5 dní do lednice. Nakládaný hermelín se podává s chlebem a studeným pivem. Nakládaný hermelín vydrží v
6. Krok
Lednici i několik týdnů.