INZERCE

Zdroj: annastories from Canva

Krém z mascarpone

Mascarpone je italský sýr s vysokým obsahem tuku, který se často používá jako hlavní ingredience v dezertech, například v tiramisu. Jeho krémová a jemná konzistence dává jídlu bohatou a hedvábnou texturu, což z něj činí oblíbenou volbu pro vytváření lahodných a svěžích dezertů.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 250 g mascarpone Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • 3 Lžíce cukru Přidáno do
  • 1 lžička vanilkového extraktu Přidáno do
INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Oddělte bílky od žloutků a ušlehejte bílky pěkně do tuha.

2. Krok

V jiné nádobě ušlehejte žloutky s cukrem a vanilkovým extraktem.

3. Krok

Přidejte mascarpone a promíchejte jej krásně do hladka.

4. Krok

K náplni přidejte ušlehané bílky a opatrně je promíchejte.

5. Krok

Krém podávejte na dezert nebo jako náplň do dortů.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1172 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1633 recepty

Dorty

290 recepty

Snídaně

507 recepty

Smoothies

27 recepty

Pečení

1871 recepty

Rýže

155 recepty

Mascarpone

100 recepty