INZERCE

Zdroj: FB: Vaříme pečeme s chutí a společně

Jitrnice v troubě

Tradiční česká kuchyně nabízí širokou škálu pokrmů, které si zamilujete. Jeden z nich jsou jitrnice. Kombinace vepřového masa, koření a bylinek pečených do zlatova v troubě je neodolatelná. Toto je recept na domácí pečené jitrnice.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 jitrnice Přidáno do
  • 2 Lžíce olej Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 180°C. Plech natřete olejem a vložte do ní jitrnice. Pečte je asi 30 minut, nebo dokud nebudou zlaté a šťavnaté. Během pečení je občas otočte, aby se rovnoměrně propeklly.

2. Krok

Po upečení nechejte jitrnice na několik minut odpočívat, než je podáváte. Nejlépe chutnají teplé, posypané mletou paprikou a podávané s čerstvým chlebem.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

569 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1421 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty