INZERCE
Jablečno-tvarohové řezy bez pečení!

Jablečno-tvarohové řezy bez pečení!

Extra čerstvé, chutné a jednoduché. (27 x 23 cm)

INZERCE

Ingredience

porce
6

Na dno formuláře

  • 9 Kusy Velkých sušenek Přidáno do

Jablečná vrstva

  • 5 veľkých Ovoce Přidáno do
  • 2 lžíce Cukr Přidáno do
  • 1 džus z citronu Přidáno do
  • Štipka Cejlonská skořice Přidáno do
  • 1 vanilkový pudink Přidáno do
  • 500 ml Text: voda Přidáno do
  • 2 lžíce Krupicového cukru do pudinku Přidáno do

Tvarohová vrstva

  • 250 g Roztíratelný tvaroh Přidáno do
  • 200 ml Slehačka 33 procentní Přidáno do
  • 2 lžíce moučkového cukru Přidáno do
  • Štipka skutečná vanilka Přidáno do
  • Volitelné mandle plátky na posyp Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Jablka oloupeme, nakrájíme. Na pánvi orestujeme spolu s cukrem, skořicí, šťávou z 1 citronu. Pokud by nám jablka neuvolnila šťávu, podlijeme trochou vody. Restujeme do změknutí.

2. Krok

Vanilkový pudink smícháme s cukrem v 0,5 l vody a přilijeme k jablkům, provaříme a nalijeme na připravené piškoty.

3. Krok

Necháme vychladit.

4. Krok

Mezitím ušleháme šlehačku s moučkovým cukrem a s vanilkou. Přimícháme tvaroh a náplň naneseme na vychladlé jablka.

INZERCE
5. Krok

Nechejme vychladnout a před podáváním můžeme posypat plátky mandlí (které si opečeme na pánvi do zlata 💛)

6. Krok

Dobrou chuť 😍

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image napiekla

Jablečno-tvarohové řezy bez pečení!

Extra čerstvé, chutné a jednoduché. (27 x 23 cm)

20
Zápis
6
Počet porcí
Postup
1. Krok

Jablka oloupeme, nakrájíme. Na pánvi orestujeme spolu s cukrem, skořicí, šťávou z 1 citronu. Pokud by nám jablka neuvolnila šťávu, podlijeme trochou vody. Restujeme do změknutí.

2. Krok

Vanilkový pudink smícháme s cukrem v 0,5 l vody a přilijeme k jablkům, provaříme a nalijeme na připravené piškoty.

3. Krok

Necháme vychladit.

4. Krok

Mezitím ušleháme šlehačku s moučkovým cukrem a s vanilkou. Přimícháme tvaroh a náplň naneseme na vychladlé jablka.

5. Krok

Nechejme vychladnout a před podáváním můžeme posypat plátky mandlí (které si opečeme na pánvi do zlata 💛)

6. Krok

Dobrou chuť 😍

Ingredience
Na dno formuláře
9 Kusy
Velkých sušenek
Jablečná vrstva
5 veľkých
Ovoce
2 lžíce
Cukr
1 džus
z citronu
Štipka
Cejlonská skořice
1
vanilkový pudink
500 ml
Text: voda
2 lžíce
Krupicového cukru do pudinku
Tvarohová vrstva
250 g
Roztíratelný tvaroh
200 ml
Slehačka 33 procentní
2 lžíce
moučkového cukru
Štipka
skutečná vanilka
Volitelné mandle plátky na posyp