INZERCE
Hummus z červené řepy a kešu

Hummus z červené řepy a kešu

Lahodné lehké vegetarianské jídlo, ,nebo zajimavá příloha která obzvláštní váš jidelníček

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g cizrny Přidáno do
  • 400 g čerstvé červené řepy Přidáno do
  • 1 Sůl lžíce tahini pasty Přidáno do
  • 1 lžička římského kmínu Přidáno do
  • sůl Přidáno do
  • 250 g kešu oříšku Přidáno do
  • 15 g thajské bazalky Přidáno do
  • 15 ml pistaciového oleje Přidáno do
  • citronová šťáva Přidáno do
INZERCE

Postup

35 min.
1. Krok

Do hrnce si dejte namočit suchou cizrnu, propláchněte a přidejte nakrájenou červenou řepu, sůl, římský kmín.

Hummus z červené řepy a kešu - krok přípravy 1
2. Krok

Vše společně vařte dokud vše nezměkne cca 25 min zvolna.

Hummus z červené řepy a kešu - krok přípravy 1
3. Krok

Po změknutí dejte vše do mixeru a rozmixujte na jemnou kaši dochutíme ještě citronovou šťávou a tahini pastou.

Hummus z červené řepy a kešu - krok přípravy 1
4. Krok

Na másle opečte kešu ořísky a po vychladnutí je posypte nakrájenymi bylinkami.

Hummus z červené řepy a kešu - krok přípravy 1
INZERCE
5. Krok

Ihned servirujte ja ještě použil pistaciový olej na dochucení při servirování ale bohatě stačí sezamový lněný či nějaký jiný.

Hummus z červené řepy a kešu - krok přípravy 1

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Vojtech_Postulka

Hummus z červené řepy a kešu

Lahodné lehké vegetarianské jídlo, ,nebo zajimavá příloha která obzvláštní váš jidelníček

35
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Do hrnce si dejte namočit suchou cizrnu, propláchněte a přidejte nakrájenou červenou řepu, sůl, římský kmín.

2. Krok

Vše společně vařte dokud vše nezměkne cca 25 min zvolna.

3. Krok

Po změknutí dejte vše do mixeru a rozmixujte na jemnou kaši dochutíme ještě citronovou šťávou a tahini pastou.

4. Krok

Na másle opečte kešu ořísky a po vychladnutí je posypte nakrájenymi bylinkami.

5. Krok

Ihned servirujte ja ještě použil pistaciový olej na dochucení při servirování ale bohatě stačí sezamový lněný či nějaký jiný.

Ingredience
500 g
cizrny
400 g
čerstvé červené řepy
1 Sůl
lžíce tahini pasty
1 lžička
římského kmínu
sůl
250 g
kešu oříšku
15 g
thajské bazalky
15 ml
pistaciového oleje
citronová šťáva