INZERCE

Zdroj: Mykola Lunov from Canva

Hovězí maso se zeleninou

Dušené hovězí maso se zeleninou, vhodné k obědu nebo večeři.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 800 g Hovězí maso Přidáno do
  • 1 kus velká mrkev Přidáno do
  • 2 Stonky Celer Přidáno do
  • 1 kus velká cibule Přidáno do
  • 3 stroužky Česnek Přidáno do
  • 2 kus Peppers Přidáno do
  • 200 g Houby Přidáno do
  • 500 ml Vývar Přidáno do
  • 3 pl oleje Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
INZERCE

Postup

80 min.
1. Krok

Maso nakrájejte na kousky a osolte. Na pánvi rozehřejte olej a maso osmažte dozlatova.

2. Krok

Mrkev, celer a cibuli nakrájejte nadrobno. Česnek prolisujte přes lis.

3. Krok

Opečené maso přendejte do hrnce a na pánvi orestujte nakrájenou zeleninu s česnekem. Zeleninu jsem nechala opékat na středním plameni, aby získala barvu a chuť.

4. Krok

K masu v hrnci přidejte opečenou zeleninu, promíchejte a přidejte vývar. Poté do hrnce přidejte nakrájené papriky a houby a vše nechte asi 1 hodinu dusit.

5. Krok

Maso by mělo být krásně měkké a omáčka hustá. Pokud je omáčka příliš řídká, můžete ji zahustit hladkou moukou.

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Kuřecí rizoto se zeleninou

Tip na rychlou a chutnou večeři je rozhodně kuřecí rizoto v jednom hrnci. Při této večeři se budete cítit jako v italské restauraci.

Recept na ledvinky s rýží

Výborným způsobem, jak připravit nejlepší ledvinky, je dušení s cibulí a houbami a podávání s rýží. Tento recept je pro 4 porce

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

Vepřový guláš z krkovice

Miluji tradiční českou kuchyni a jeden z mých oblíbených pokrmů je vepřový guláš z krkovice.

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Vepřový guláš - poctivá hospodská klasika

Vepřový guláš je tradiční české jídlo, oblíbená hospodská klasika se šťavnatým vepřovým masem, kořenovou zeleninou a kořením.

Kořeněný divočák guláš

Klasický divočák guláš, připravený s červeným vínem, kořenovou zeleninou a čerstvými bylinkami. Ideální pro chladné zimní dny a zvláštní příležitosti.

Kuřecí rizoto se zeleninou

Tip na rychlou a chutnou večeři je rozhodně kuřecí rizoto v jednom hrnci. Při této večeři se budete cítit jako v italské restauraci.

Recept na ledvinky s rýží

Výborným způsobem, jak připravit nejlepší ledvinky, je dušení s cibulí a houbami a podávání s rýží. Tento recept je pro 4 porce

Kančí guláš, staročeský poctivý recept

Kančí guláš je vynikající a sytý pokrm, který se hodí na chladné zimní dny. Jeho chuť je typická pro českou kuchyni a sklízí velký úspěch u milovníků zvěřiny.

Vepřový guláš z krkovice

Miluji tradiční českou kuchyni a jeden z mých oblíbených pokrmů je vepřový guláš z krkovice.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

16 recepty

Masové pokrmy

1133 recepty

Dezert

1578 recepty

Zapečené

382 recepty

Snídaně

484 recepty

Oběd

2275 recepty

Mascarpone

99 recepty

Dorty

274 recepty