INZERCE

Zdroj: nadianb from Canva

Halloweenský dezert ve sklenici

Tento halloweenský dezert s pomerančem ve sklenici je nejen vizuálním vrcholem, ale také absolutním chuťovým hitem. Jeho intenzivní oranžová barva a způsob, jakým hraje s různými strukturami, z něj dělají ideální dezert na večírek nebo jako dezert na halloweenskou večeři. Tento recept jsem dělala už několikrát a vždycky se povedl.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 pomeranče Přidáno do
  • 200 g smetanový sýr Přidáno do
  • 50 g moučkový cukr Přidáno do
  • 100 g šlehačka Přidáno do
  • 1 čajová lžička vanilková esence Přidáno do
  • 2 lžíce Pomerančový likér (volitelně) Přidáno do
  • 50 g Čokoládové sušenky Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Nejprve opatrně oddělte vrchní tenkou vrstvu pomerančové kůry a dbejte na to, abyste odstranili pouze oranžovou vrstvu a pokud možno se vyhnuli bílé. Tím zabráníme hořkosti našeho dezertu.

2. Krok

Poté pomeranče rozkrojte napůl, opatrně je vydlabejte a odstraňte dužinu. Použila jsem k tomu malou lžičku a funguje to skvěle. Dužinu si ponechte na pozdější krok.

3. Krok

Na náplň smíchejte v míse tvaroh, moučkový cukr, šlehačku, vanilkový extrakt, pomerančový likér (volitelně) a pomerančovou kůru.

4. Krok

Poté rozdrťte čokoládové sušenky. Já je vždycky dávám do sáčku a válím je válečkem na plocho.

INZERCE
5. Krok

Dezert ozdobte podle libosti.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

569 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1417 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Halloweenský dezert ve sklenici

Tento halloweenský dezert s pomerančem ve sklenici je nejen vizuálním vrcholem, ale také absolutním chuťovým hitem. Jeho intenzivní oranžová barva a způsob, jakým hraje s různými strukturami, z něj dělají ideální dezert na večírek nebo jako dezert na halloweenskou večeři. Tento recept jsem dělala už několikrát a vždycky se povedl.

20
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Nejprve opatrně oddělte vrchní tenkou vrstvu pomerančové kůry a dbejte na to, abyste odstranili pouze oranžovou vrstvu a pokud možno se vyhnuli bílé. Tím zabráníme hořkosti našeho dezertu.

2. Krok

Poté pomeranče rozkrojte napůl, opatrně je vydlabejte a odstraňte dužinu. Použila jsem k tomu malou lžičku a funguje to skvěle. Dužinu si ponechte na pozdější krok.

3. Krok

Na náplň smíchejte v míse tvaroh, moučkový cukr, šlehačku, vanilkový extrakt, pomerančový likér (volitelně) a pomerančovou kůru.

4. Krok

Poté rozdrťte čokoládové sušenky. Já je vždycky dávám do sáčku a válím je válečkem na plocho.

5. Krok

Dezert ozdobte podle libosti.

Ingredience
4
pomeranče
200 g
smetanový sýr
50 g
moučkový cukr
100 g
šlehačka
1 čajová lžička
vanilková esence
2 lžíce
Pomerančový likér (volitelně)
50 g
Čokoládové sušenky