INZERCE

Zdroj: Sedaeva from Getty Images

Dušená cuketa se zeleninou

Recept na jednoduché a chutné dušené cukety se zeleninou, které se hodí například k chlebu.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 2 kus Střední cukety Přidáno do
  • 2 kus Mrkev Přidáno do
  • 1 kus červená paprika Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • 3 stroužky Česnek Přidáno do
  • 2 pl oleje Přidáno do
  • sůl, pepř Přidáno do
  • Bylinky podle chuti (bazalka, oregano) Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Nejprve si připravte všechnu zeleninu. Cibuli, česnek, mrkev a papriku nakrájejte nadrobno. Cuketu nakrájejte na větší kousky.

2. Krok

Na pánvi na oleji osmahněte cibuli, přidejte nakrájenou papriku, mrkev a cuketu nakrájenou na plátky. Vše společně smažte na mírném ohni asi 15 minut. Dušená zelenina by měla být ještě měkká, tak si zachová svou chuť a vitamíny. Přidejte česnek, sůl, pepř a bylinky podle chuti.

Podobné recepty

Nejlepší květákové kari

Květák na kari je zdravé, výživné a chutné jídlo, které je dokonale vyvážené v chutích a texturách. Toto jídlo je vhodné pro vegetariány a všechny milovníky indické kuchyně.

Kuskus se zeleninou

Rychlý a zdravý oběd či večere v podobě kuskusu se zeleninou. Pokud nevítem jak uvařit kuskus, je tento recept pro vás jako dělaný.

Rajčatový krém

Rajčatový krém je klasická polévka, která zahřeje v chladných dnech a osvěží v horkém létě. Svojí jednoduchostí a rychlou přípravou potěší každého milovníka polévek.

Dušené zelí našich babiček

Připravte si klasické dušené zelí, jako znáte z kuchyně našich babiček. Tento recept je úplná klasika, která se dá vždy obměnit podel chuti - například přidáním kmínu.

Kapustové karbanátky bez masa

Nejíte maso či hledáte nový zajímavý recept? Zdravé kapustové karbanátky jsou levné, rychlé a skvěle chutnají! Pojďte si je se mnou uvařit.

Ratatouille - pravý, francouzský recept z voňavé zeleniny

Vynikající recept z voňavé zeleniny, to je tradiční francouzská zeleninová směs s názvem ratatouille. Je vhodný pro vegetariány, ale může se podávat i jako příloha k masu nebo rybě.

Domácí kvašená zelenina

Rychlé, zdravé a snadné zpracování zeleniny pomocí přírodního mléčného kvašení. Tímto způsobem můžeme zpracovat různé druhy zeleniny - červenou řepu, ředkvičky, kedlubny, pórek, brokolici, květák.

Toastový sendvič s rozpuštěným balzamikovým salátem Caprese

Sendvič Caprese je tradiční italský pokrm podávaný na opečeném chlebu ciabatta, plněný čerstvou mozzarellou, rajčaty a čerstvou bazalkou. Je přelitý vynikající balzamikovou polevou, která je lahodně pikantní. Tento sendvič je sytý, osvěžující a plný italských chutí a skvěle se hodí k rychlému obědu nebo lehké večeři.

Podobné recepty

Nejlepší květákové kari

Květák na kari je zdravé, výživné a chutné jídlo, které je dokonale vyvážené v chutích a texturách. Toto jídlo je vhodné pro vegetariány a všechny milovníky indické kuchyně.

Kuskus se zeleninou

Rychlý a zdravý oběd či večere v podobě kuskusu se zeleninou. Pokud nevítem jak uvařit kuskus, je tento recept pro vás jako dělaný.

Rajčatový krém

Rajčatový krém je klasická polévka, která zahřeje v chladných dnech a osvěží v horkém létě. Svojí jednoduchostí a rychlou přípravou potěší každého milovníka polévek.

Dušené zelí našich babiček

Připravte si klasické dušené zelí, jako znáte z kuchyně našich babiček. Tento recept je úplná klasika, která se dá vždy obměnit podel chuti - například přidáním kmínu.

Kapustové karbanátky bez masa

Nejíte maso či hledáte nový zajímavý recept? Zdravé kapustové karbanátky jsou levné, rychlé a skvěle chutnají! Pojďte si je se mnou uvařit.

Ratatouille - pravý, francouzský recept z voňavé zeleniny

Vynikající recept z voňavé zeleniny, to je tradiční francouzská zeleninová směs s názvem ratatouille. Je vhodný pro vegetariány, ale může se podávat i jako příloha k masu nebo rybě.

Domácí kvašená zelenina

Rychlé, zdravé a snadné zpracování zeleniny pomocí přírodního mléčného kvašení. Tímto způsobem můžeme zpracovat různé druhy zeleniny - červenou řepu, ředkvičky, kedlubny, pórek, brokolici, květák.

Toastový sendvič s rozpuštěným balzamikovým salátem Caprese

Sendvič Caprese je tradiční italský pokrm podávaný na opečeném chlebu ciabatta, plněný čerstvou mozzarellou, rajčaty a čerstvou bazalkou. Je přelitý vynikající balzamikovou polevou, která je lahodně pikantní. Tento sendvič je sytý, osvěžující a plný italských chutí a skvěle se hodí k rychlému obědu nebo lehké večeři.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

16 recepty

Snídaně

481 recepty

Dezert

1573 recepty

Masové pokrmy

1129 recepty

Oběd

2263 recepty

Zapečené

381 recepty

Saláty

212 recepty

Bezmasé pokrmy

1043 recepty