:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/6LYk4-n_TaBgYH79ZmMO/34e2d45604a08518fe33758621fe6a.jpeg)
Zdroj: Pixabay: adoproducciones
Dokonalý recept na chutnou mraženou margaritu
Jakmile tuto mraženou margaritu vyzkoušíte, rychle se stane základem vašich horkých slunečných dnů.
Ingredience
- 1 šálek tequily
- 1⁄2 šálek čerstvé limetkové šťávy
- 1⁄2 šálek Triple Sec nebo Cointreau
- 3 pl Moučkového cukru (nebo více podle chuti)
- 4 šálky Drceného ledu
- Plátky limetky na ozdobu
- Sůl na lemování sklenic
Nejnovější letáky
Postup
Začněte tím, že sklenice posypete solí. Okraj každé sklenice potřete plátkem limetky a poté jej ponořte do hrubé soli. Zjistil jsem, že když sklenice předtím zchladíte v mrazáku, sůl na nich lépe ulpí a také udrží margaritu déle chladnou.
V mixéru smíchejte tequilu, čerstvou limetkovou šťávu, Triple Sec, moučkový cukr a drcený led. Podle mých zkušeností použití čerstvé limetkové šťávy opravdu zvýrazní chuť. Věřte mi, že limetková šťáva z lahve se sem prostě nehodí.
Směs mixujte, dokud nebude hladká a krémová. Hledáme konzistenci podobnou břečce, která není příliš vodnatá. V případě potřeby přidejte více ledu a znovu mixujte, dokud nebude správná. Nezapomeňte, že při přidávání ledu postupujte pomalu. Nechcete, aby vaše margarita chutnala rozředěně.
Směs nalijte do sklenic se slanými okraji, ozdobte plátky limetky a ihned podávejte. Budete mít čtyři dokonalé margarity, o které se můžete podělit. Dobrou chuť!
Sdílejte recept s ostatními
Reels
NovéNejnovější recepty
Nejnovější recepty
Reels
NovéOblíbené recepty
Hlavní kategorie
Dokonalý recept na chutnou mraženou margaritu
Jakmile tuto mraženou margaritu vyzkoušíte, rychle se stane základem vašich horkých slunečných dnů.
Začněte tím, že sklenice posypete solí. Okraj každé sklenice potřete plátkem limetky a poté jej ponořte do hrubé soli. Zjistil jsem, že když sklenice předtím zchladíte v mrazáku, sůl na nich lépe ulpí a také udrží margaritu déle chladnou.
V mixéru smíchejte tequilu, čerstvou limetkovou šťávu, Triple Sec, moučkový cukr a drcený led. Podle mých zkušeností použití čerstvé limetkové šťávy opravdu zvýrazní chuť. Věřte mi, že limetková šťáva z lahve se sem prostě nehodí.
Směs mixujte, dokud nebude hladká a krémová. Hledáme konzistenci podobnou břečce, která není příliš vodnatá. V případě potřeby přidejte více ledu a znovu mixujte, dokud nebude správná. Nezapomeňte, že při přidávání ledu postupujte pomalu. Nechcete, aby vaše margarita chutnala rozředěně.
Směs nalijte do sklenic se slanými okraji, ozdobte plátky limetky a ihned podávejte. Budete mít čtyři dokonalé margarity, o které se můžete podělit. Dobrou chuť!
Jak jste tento recept připravili?