INZERCE

Zdroj: FB: Vše kolem vaření s Gold Rival

Daňčí medailonky

Exkluzivní recept na daňčí medailonky, které si zamilujete. Kombinace chutí a vůní je naprosto neodolatelná. Měkké kousky masa jsou opečené do zlatova a podávané s omáčkou.

INZERCE

Ingredience

porce
4

Medailonky

  • 500 g daňčí maso Přidáno do
  • 2 lžíce sůl Přidáno do
  • 2 lžíce pepř Přidáno do
  • 2 Lžíce máslo Přidáno do

Omáčka

  • 200 ml smetana na vaření Přidáno do
  • 100 ml červené víno Přidáno do
  • 1 kus cibule Přidáno do
  • 2 Lžíce rostlinný olej Přidáno do
  • 1 ks mrkev Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Připravíme daňčí maso tak, že z něj nakrájíme medailonky, osolíme a opepříme.

2. Krok

Na pánvi rozehřejeme máslo a na něm opečeme medailonky do zlatova.

3. Krok

Mezitím si připravíme omáčku. Na oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, nakrájenou mrkve, přidáme víno a necháme zredukovat. Poté přilijeme smetanu a krátce povaříme.

4. Krok

Opečené medailonky přidáme do omáčky a necháme je tam ještě chvíli propíchnout.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

566 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1415 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty