INZERCE

Čevabčiči v troube

Ćevapčiči jsou tradiční balkánský pokrm, který se obvykle připravuje na grilu. Ale pokud nemáte gril nebo je venku špatné počasí, můžete je udělat i v troubě. Zde je jednoduchý recept.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g mletého hovězího masa Přidáno do
  • 500 g mletého vepřového masa Přidáno do
  • 1 velká cibule Přidáno do
  • nadrobno nakrájená Přidáno do
  • 4 stroužky česneku Přidáno do
  • prolisované Přidáno do
  • 1 lžička soli Přidáno do
  • 1 lžička mleté papriky Přidáno do
  • 12 lžičky mletého černého pepře Přidáno do
  • 12 lžičky mleté majoránky Přidáno do
  • 1 lžička sody bicarbony Přidáno do
  • 1 Lžíce olivového oleje na potření Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Ostup:

2. Krok

Předehřejte troubu na 200°C a připravte si plech s pečicím papírem.

3. Krok

Ve velké míse smíchejte všechny suroviny (kromě olivového oleje) a důkladně je promíchejte. Můžete použít ruce, abyste se ujistili, že jsou všechny ingredience dobře smíchané.

4. Krok

Formujte směs do tvaru malých klobás a umístěte je na připravený plech.

5. Krok

Potřete Ćevapčiči olivovým olejem, aby zůstaly šťavnaté a získaly krásnou zlatavou barvu.

6. Krok

Pečte v předehřáté troubě asi 20-25 minut, nebo dokud nejsou Ćevapčiči zcela propečené a zezlátnou.

7. Krok

Podávejte horké s čerstvým pečivem a oblíbenou omáčkou, jako je ajvar nebo jogurtová omáčka.

8. Krok

Dobrou chuť!

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Oběd

2573 recepty

Cuketa

89 recepty

Smažené

475 recepty

Masové pokrmy

1274 recepty

Dezert

1803 recepty

Brambory

393 recepty

Levná jídla

630 recepty

Čočka

34 recepty

Pomazánky

168 recepty

Mascarpone

125 recepty

Hlíva

8 recepty