INZERCE

Zdroj: oxyzay from Getty Images

Čatní z červené cibule

Toto čatní z červené cibule je skvělé jako doplněk k masovým pokrmům nebo třeba na sendviče. Je nevšední, univerzální a příprava je velmi jednoduchá.

INZERCE

Ingredience

porce
6
  • 500 g červené cibule Přidáno do
  • 1 Lžíce olivový olej Přidáno do
  • 200 g cukr Přidáno do
  • 125 ml Balsamico Ocet Přidáno do
  • 125 ml červené víno Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Na panvi na olivovém oleji osmažte nakrájenou červenou cibuli.

2. Krok

Přidejte cukr a nechte ho tavit, dokud cibule nezačne karamelizovat.

3. Krok

Poté přilijte balsamico ocet a červené víno. Vařte na mírném ohni, dokud se směs neredukuje a nestane se hladká.

4. Krok

Čatní přendejte do skleněných nádob a nechte vychladnout.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1421 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty