INZERCE

Zdroj: FB: Varenie je radosť.

Bedla Konrádova v trojobalu

Bedla Konrádova v trojobalu je jídlo, které neodolatelně vůní a chutná skvěle. Z definice trojobal znamená, že bedle jsou obalena hned ve třech ingrediencích - mouka, vejce, strouhanka.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g bedel Konrádových Přidáno do
  • 150 g hladké mouky Přidáno do
  • 2 vejce Přidáno do
  • 150 g strouhanky Přidáno do
  • sůl a pepř Přidáno do
  • kvalitní rostlinný olej na smažení Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Bedly nejprve pečlivě vyčistěte štětkou a odstraňte případné nečistoty. Jak jsem zjistil z vlastní zkušenosti, je dobré vyhnout se mytí bedel pod vodou, jelikož to může ovlivnit jejich chuť.

2. Krok

Každou bedlu poté obalíme ve mouce, potáhneme rozšlehanými vejci a nakonec obalíme ve strouhance. Doporučuji využít mého zvláštního triku - přidávejte k vejci trochu soli a pepře, abyste již v této fázi dochutili bedly.

3. Krok

Poté je vložíme do rozpáleného oleje a smažíme do zlatova. Z vlastní zkušenosti doporučuji bedle otáčet pravidelně, abyste zajistili rovnoměrné zezlátnutí.

4. Krok

Hotové bedly vyjmeme a necháme odkapat na papírové utěrce. Nezapomeňte rovněž hned po vyjmutí z oleje bedly osolit, to dodá smaženým bedlám tu pravou chuť.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

566 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1415 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty