INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/y8LenH_1IjuPnHIUQyLc/31750f4e3266da52e7d98a0a17ce28.jpeg)
Aperol pannacotta s růžovou vodou z Damašku
Šileně voňavý recept ale moc chutný.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 300 ml Smetana
- 150 ml mleka kokosového mandloveho
- 100 g cukr
- 2 platky n želatiny
- 2 cl růžove vody z Damašku
- Na aperol žele jsem použil
- 100 ml Aperolu
- 1 cl cointreau pomerančový likér
- 50 g cukru
- 2 platky nabobtnane želatiny
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
60 min.
1. Krok
1;) nejdříve jsem si zahrál směs na žele z aperolu tak abych jen přimíchal nabobtnanou želatinu. Poté vše nalil do skleniček a nechal ztuhnout.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/y8LenH_1IjuPnHIUQyLc/854c46391e41d81658c5516da58bb5.jpeg)
2. Krok
2;) stejně jsem postupoval při smetaně s mlékem a růžovou vodou. Poté směs nechal chvíli vychladnout aby mi nerozpustila první vrstvu želé z aperolu
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/y8LenH_1IjuPnHIUQyLc/79d9fbae7997d608fc4ffa010f5886.jpeg)
3. Krok
3;) připravené směsi jsem již dozdobil malinovým prachem který je připraven z vyšlehanych bílků a malin jako na sněhové pusinky a vše nadrcene na velice jemny prášek.
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/y8LenH_1IjuPnHIUQyLc/00f7345ccc0930bcb00b8daefdfdb9.jpeg)
4. Krok
Zbytek dekorace záleží na Váši fantazii, jakékoliv čerstvé ovoce tomu dá pěkný šmrnc. třeba vyloupané segmenty s Pomela
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/y8LenH_1IjuPnHIUQyLc/ca978356c9261add3755495ba0480a.jpeg)