INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/2wzzZLtoiF0X5oeP2hsx/4dd44a2327feba6881eda182948f41.png)
Trvanlivý krém do cukroví
Trvanlivý máslový krém do cukroví je ideální pro plnění cukroví a jiných pečených dobrot. Je krémový, chutný a, co je nejdůležitější, velmi trvanlivý. Můžete ho připravit dopředu a použít, když je potřeba.
INZERCE
Ingredience
porce
30
- 200 ml mléka
- 2 Lžíce mouky
- 150 g masla
- 200 g moučkového cukru
- 1 bal vanilkového cukru
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
25 min.
1. Krok
Nejprve v malém kastrolu smíchejte mléko a mouku.
2. Krok
Směs začněte zahřívat na mírném ohni, neustále míchejte, aby se nepřipálila.
3. Krok
Jakmile se masa zahustí na konzistenci pudingu, odstavte ji z ohně a nechte ji vychladnout.
4. Krok
Měkké máslo utřete s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny.
5. Krok
Do másla postupně přidávejte zchladlý pudink a míchejte, dokud nevznikne hladký krém.
6. Krok
Hotový trvanlivý máslový krém můžete použít hned, nebo ho můžete nechat v lednici do druhého dne, kdy bude ještě pevnější.