INZERCE

Trvanlivý krém do cukroví

Trvanlivý máslový krém do cukroví je ideální pro plnění cukroví a jiných pečených dobrot. Je krémový, chutný a, co je nejdůležitější, velmi trvanlivý. Můžete ho připravit dopředu a použít, když je potřeba.

INZERCE

Ingredience

porce
30
  • 200 ml mléka Přidáno do
  • 2 Lžíce mouky Přidáno do
  • 150 g masla Přidáno do
  • 200 g moučkového cukru Přidáno do
  • 1 bal vanilkového cukru Přidáno do
INZERCE

Postup

25 min.
1. Krok

Nejprve v malém kastrolu smíchejte mléko a mouku.

2. Krok

Směs začněte zahřívat na mírném ohni, neustále míchejte, aby se nepřipálila.

3. Krok

Jakmile se masa zahustí na konzistenci pudingu, odstavte ji z ohně a nechte ji vychladnout.

4. Krok

Měkké máslo utřete s moučkovým a vanilkovým cukrem do pěny.

5. Krok

Do másla postupně přidávejte zchladlý pudink a míchejte, dokud nevznikne hladký krém.

6. Krok

Hotový trvanlivý máslový krém můžete použít hned, nebo ho můžete nechat v lednici do druhého dne, kdy bude ještě pevnější.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

566 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1415 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty