INZERCE

Tatarák

Tatarský biftek neboli tatarák je jídlo, které se připravuje ze syrového hovězího masa. Připravte si chutný recept na domácí tatarák.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 250 g steaku zo sviečkovej Přidáno do
  • 1 egg yolk v1 Přidáno do
  • 1 lžíce caraway v4 Přidáno do
  • 12 lžíce sůl Přidáno do
  • 14 lžíce čerstvo mletého čierneho korenia Přidáno do
  • 2 pl chive v1 Přidáno do
  • 2 pl červenej cibule Přidáno do
  • 1 pl olive oil v12 Přidáno do
  • 3 stroužky česnek Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Mäso pomeľte alebo ho nakrájajte nadrobno nožom.

2. Krok

Vytvarujte z neho placky a položte ich do stredu taniera.

3. Krok

Do placky urobte malý zárez a vložte doň žĺtok.

4. Krok

Pridajte rascu, soľ a korenie a potom nasekanú cibuľu a pažítku. Pokvapkajte olivovým olejom a všetko spolu premiešajte.

5. Krok

Ak chcete, pridajte nadrobno nakrájané sušené paradajky, kapary a niekoľko kvapiek tabasca, aby ste dodali trochu korenia. Po zmiešaní všetkého spolu zmes prelejte lyžicou do formy a vyklopte ju na tanier.

6. Krok

Tatársky biftek podávajte s tmavým ražným chlebom, ktorý ste zľahka opražili na olivovom oleji a potreli cesnakom.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Rýže

176 recepty

Saláty

267 recepty

Dršťky

118 recepty

Mascarpone

131 recepty

Vánoční

84 recepty

Oběd

2815 recepty

Dýně

51 recepty

Snídaně

664 recepty

Pečivo

534 recepty

Masové pokrmy

1380 recepty