INZERCE

Tatarák

Tatarský biftek neboli tatarák je jídlo, které se připravuje ze syrového hovězího masa. Připravte si chutný recept na domácí tatarák.

INZERCE

Ingredience

porce
2
  • 250 g steaku zo sviečkovej Přidáno do
  • 1 egg yolk v1 Přidáno do
  • 1 lžíce caraway v4 Přidáno do
  • 12 lžíce sůl Přidáno do
  • 14 lžíce čerstvo mletého čierneho korenia Přidáno do
  • 2 pl chive v1 Přidáno do
  • 2 pl červenej cibule Přidáno do
  • 1 pl olive oil v12 Přidáno do
  • 3 stroužky česnek Přidáno do
INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Mäso pomeľte alebo ho nakrájajte nadrobno nožom.

2. Krok

Vytvarujte z neho placky a položte ich do stredu taniera.

3. Krok

Do placky urobte malý zárez a vložte doň žĺtok.

4. Krok

Pridajte rascu, soľ a korenie a potom nasekanú cibuľu a pažítku. Pokvapkajte olivovým olejom a všetko spolu premiešajte.

5. Krok

Ak chcete, pridajte nadrobno nakrájané sušené paradajky, kapary a niekoľko kvapiek tabasca, aby ste dodali trochu korenia. Po zmiešaní všetkého spolu zmes prelejte lyžicou do formy a vyklopte ju na tanier.

6. Krok

Tatársky biftek podávajte s tmavým ražným chlebom, ktorý ste zľahka opražili na olivovom oleji a potreli cesnakom.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

129 recepty

Dorty

316 recepty

Dýně

50 recepty

Rýže

175 recepty

Sušenky

20 recepty

Saláty

265 recepty

V páře

213 recepty

Oběd

2783 recepty

Pečivo

521 recepty

Masové pokrmy

1368 recepty

Bezmasé pokrmy

1331 recepty