INZERCE
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/htuab1L24c_X9soCwyRl/b61c0dd8806025a5e166ee3f9b597f.jpeg)
Zdroj: bondarillia from Canva
Šťáva z květů bezu
Výtečná a osvěžující šťáva z květů bezu, kterou si můžete vychutnat během horkých letních měsíců. Také výborná jako základ pro různé koktejly. Můžete ji skladovat až na rok v lednici.
      INZERCE
   
Ingredience
porce  
30
 - 25 kvetů bezu
- 11⁄2 l vody
- 1 kg cukru
- 2 ks Citrony
Nejnovější letáky
      INZERCE
   
Postup
 15 min.
1. Krok 
  Květy bezu opláchněte a nechte okapat.
2. Krok 
  Připravte si velkou mísu a do ní vložte květy, citron nakrájený na plátky a cukr.
3. Krok 
  Vše zalijte vařící vodou a míchejte, dokud se cukr úplně nerozpustí.
4. Krok 
  Nechte nápoj vychladnout a poté ho dejte do lednice na 24 hodin pro infuzi.
5. Krok 
  Po 24 hodinách nápoj přeceďte přes jemné síto do čisté láhve.
6. Krok 
  Šťávu můžete pít ihned, nebo ji skladovat v lednici až na rok.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/AcTb7a5_wtqjo14fgk8Z/6f62c9a3a2a28732f0697c7d2d9b1c.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/wayUVCW8_lxV71fNNBVm/1e729a114cd0d3bf0842ef5b8b0a53.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/JpXf5zEKqu-x4UhKO0rD/3e658a3e90ee343838d3538735a763.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/x7iTLaXlk6unNafaIoiF/3668aafa598ceea452c25cceb5ff62.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/86mwleC_sbvMw7dVXdEO/6a207129c4d282bfc9f66425058409.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/LPo4CUJ0aLSnm18KteEx/e3797b26c296510ef4e3787e38638f.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/J0mKH6Imvxv0mRY5ejIa/519d8aa0b5852b42680cfa47eb841f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/22DiGpuqNOAcMuVyZCaB/86192136e8159f34f2cd23a350fdd8.jpeg)











