INZERCE

Zdroj: Canva

Rychlá bublanina

Rychlá bublanina je jednoduchý a rychlý dezert, který se připravuje smícháním jednoduchého těsta z mouky, cukru, vejce, mléka a prášku do pečiva. Těsto se pak nalije na ovoce a peče se do křupavosti a zlatavé barvy.

INZERCE

Ingredience

porce
8
  • 3 vejce Přidáno do
  • půl hrnku cukru Přidáno do
  • 1 hrnek hladké mouky Přidáno do
  • 1 lžička prášku do pečiva Přidáno do
  • 1 Lžíce oleje Přidáno do
  • půl hrnku mléka Přidáno do
  • 1 vanilka cukr Přidáno do
  • špetka soli Přidáno do
  • ovoce na ozdobení Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

20 min.
1. Krok

Rozpálíme troubu na cca 180°C a připravíme si plech vystlaný pečícím papírem.

2. Krok

V míse smícháme vejce s cukrem a vanilkovým cukrem.

3. Krok

Přidáme mouku, prášek do pečiva a sůl a důkladně vše promícháme.

4. Krok

Poté nalijeme olej a mléko a opět vše důkladně promícháme, aby byla směs hladká.

INZERCE
5. Krok

Směs nalijeme na připravený plech a vrch ozdobíme ovocem.

6. Krok

Dáme péct do předem vyhřáté trouby na cca 20-25 minut, dokud není bublanina krásně zlatavá.

7. Krok

Hotovou bublaninu vyndáme z trouby a necháme trochu vychladnout. Podáváme s ovocem a posypeme moučkovým cukrem.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

569 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1419 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Adela_cooks

Rychlá bublanina

Rychlá bublanina je jednoduchý a rychlý dezert, který se připravuje smícháním jednoduchého těsta z mouky, cukru, vejce, mléka a prášku do pečiva. Těsto se pak nalije na ovoce a peče se do křupavosti a zlatavé barvy.

20
Zápis
8
Počet porcí
Postup
1. Krok

Rozpálíme troubu na cca 180°C a připravíme si plech vystlaný pečícím papírem.

2. Krok

V míse smícháme vejce s cukrem a vanilkovým cukrem.

3. Krok

Přidáme mouku, prášek do pečiva a sůl a důkladně vše promícháme.

4. Krok

Poté nalijeme olej a mléko a opět vše důkladně promícháme, aby byla směs hladká.

5. Krok

Směs nalijeme na připravený plech a vrch ozdobíme ovocem.

6. Krok

Dáme péct do předem vyhřáté trouby na cca 20-25 minut, dokud není bublanina krásně zlatavá.

7. Krok

Hotovou bublaninu vyndáme z trouby a necháme trochu vychladnout. Podáváme s ovocem a posypeme moučkovým cukrem.

Ingredience
3
vejce
půl hrnku cukru
1 hrnek
hladké mouky
1 lžička
prášku do pečiva
1 Lžíce
oleje
půl hrnku mléka
1 vanilka
cukr
špetka soli
ovoce na ozdobení