INZERCE

Zdroj: zefirchik06 from Getty Images

Nepečený čokoládový cheesecake s mascarpone

Tento nepečený čokoládový cheesecake s mascarpone je neodolatelně chutný, sytý a překvapivě snadný na přípravu.

INZERCE

Ingredience

porce
12
  • 200 g Máslové sušenky Přidáno do
  • 120 g Máslo Přidáno do
  • 250 g mascarpone Přidáno do
  • 400 g bílý jogurt Přidáno do
  • 300 g Hořká čokoláda Přidáno do
  • 1 bal želatiny Přidáno do
  • 4 pl vody Přidáno do
  • 70 g moučkový cukr Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Sušenky rozdrťte na malé kousky. Nejlépe v kuchyňském robotu, ale pokud ho nemáte po ruce, poslouží i váleček a sáček.

2. Krok

Rozpusťte máslo a smíchejte ho se sušenkami. Směs natlačte na dno dortové formy (ideální je forma s odnímatelným dnem) a dejte do lednice ztuhnout.

3. Krok

Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni. Mascarpone smíchejte s jogurtem a cukrem a přidejte do rozpuštěné čokolády.

4. Krok

Želatinu připravte podle návodu na obalu a přidejte ji do směsi. Po důkladném promíchání nalijte náplň na základ v dortové formě.

INZERCE
5. Krok

Tvarohový koláč nechte v chladničce odležet alespoň 4 hodiny, nejlépe však přes noc. Tím získáte dokonalou konzistenci a plnou chuť.

6. Krok

Náš nepečený čokoládový cheesecake můžete ozdobit čokoládovými hoblinkami a kousky čokolády.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Nepečený čokoládový cheesecake s mascarpone

Tento nepečený čokoládový cheesecake s mascarpone je neodolatelně chutný, sytý a překvapivě snadný na přípravu.

30
Zápis
12
Počet porcí
Postup
1. Krok

Sušenky rozdrťte na malé kousky. Nejlépe v kuchyňském robotu, ale pokud ho nemáte po ruce, poslouží i váleček a sáček.

2. Krok

Rozpusťte máslo a smíchejte ho se sušenkami. Směs natlačte na dno dortové formy (ideální je forma s odnímatelným dnem) a dejte do lednice ztuhnout.

3. Krok

Čokoládu rozpusťte ve vodní lázni. Mascarpone smíchejte s jogurtem a cukrem a přidejte do rozpuštěné čokolády.

4. Krok

Želatinu připravte podle návodu na obalu a přidejte ji do směsi. Po důkladném promíchání nalijte náplň na základ v dortové formě.

5. Krok

Tvarohový koláč nechte v chladničce odležet alespoň 4 hodiny, nejlépe však přes noc. Tím získáte dokonalou konzistenci a plnou chuť.

6. Krok

Náš nepečený čokoládový cheesecake můžete ozdobit čokoládovými hoblinkami a kousky čokolády.

Ingredience
200 g
Máslové sušenky
120 g
Máslo
250 g
mascarpone
400 g
bílý jogurt
300 g
Hořká čokoláda
1 bal
želatiny
4 pl
vody
70 g
moučkový cukr