INZERCE

Zdroj: SUNGMIN from Getty Images

Kedlubnová polévka s vejcem

Kedlubnová polévka s vejcem je jedním z mých oblíbených jídel kdykoli cítím potřebu zahřát se v chladném počasí. Není na něm nic složitého, takže je to skvělý recept pro ty, kteří se teprve začínají učit vařit.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 1 ks velká kedlubna Přidáno do
  • 1 cibule Přidáno do
  • 2 stroužky česneku Přidáno do
  • 1 lžička Soli Přidáno do
  • 12 lžíce pepře Přidáno do
  • 4 vejce Přidáno do
  • 2 Lžíce rostlinného oleje Přidáno do
  • 1 l vývaru Přidáno do
  • 2 Lžíce petrželky Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Začněme tím, že si nasekáme cibuli a kedlubnu na malé kousky.

2. Krok

Předehřejte hrnec s trochou oleje a pridejte nasekanou zeleninu a také prolisovaný česnek. Přidejte trochu soli a pepře podle své chuti a zvolna orestujte, dokud zelenina nezačne měknout.

3. Krok

Jakmile je zelenina měkká, přidejte vývar a nechte vše dojít do varu. Přiveďte k varu a vařte na mírném ohni asi 20 minut. Během tohoto času se všechny chutě propojí.

4. Krok

Vejce rozšlehejte a vlijte do polévky. Nechte je vařit dalších 10 minut.

INZERCE
5. Krok

Když jsou vejce uvařená, vložte polévku z ohně a přidejte petrželku. Rozdělejte polévku do misek a nasekejte na vrch jedno vejce na každou misku.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Kedlubnová polévka s vejcem

Kedlubnová polévka s vejcem je jedním z mých oblíbených jídel kdykoli cítím potřebu zahřát se v chladném počasí. Není na něm nic složitého, takže je to skvělý recept pro ty, kteří se teprve začínají učit vařit.

60
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Začněme tím, že si nasekáme cibuli a kedlubnu na malé kousky.

2. Krok

Předehřejte hrnec s trochou oleje a pridejte nasekanou zeleninu a také prolisovaný česnek. Přidejte trochu soli a pepře podle své chuti a zvolna orestujte, dokud zelenina nezačne měknout.

3. Krok

Jakmile je zelenina měkká, přidejte vývar a nechte vše dojít do varu. Přiveďte k varu a vařte na mírném ohni asi 20 minut. Během tohoto času se všechny chutě propojí.

4. Krok

Vejce rozšlehejte a vlijte do polévky. Nechte je vařit dalších 10 minut.

5. Krok

Když jsou vejce uvařená, vložte polévku z ohně a přidejte petrželku. Rozdělejte polévku do misek a nasekejte na vrch jedno vejce na každou misku.

Ingredience
1 ks
velká kedlubna
1
cibule
2 stroužky
česneku
1 lžička
Soli
12 lžíce
pepře
4
vejce
2 Lžíce
rostlinného oleje
1 l
vývaru
2 Lžíce
petrželky