INZERCE

Zdroj: Canva

Jahodová smetanová zmrzlina

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g čerstvých jahod Přidáno do
  • 200 g cukru Přidáno do
  • 250 ml šlehačky nebo smetany ke šlehání Přidáno do
  • 300 ml jogurt Přidáno do
  • 1 lžička vanilkového extraktu Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Jahody omyjte, odstraněte stonky a nakrájejte na menší kousky.

2. Krok

V mixéru rozmixujte jahody spolu s cukrem, dokud nezískáte hladké jahodové pyré.

3. Krok

Ve velké míse vyšlehejte šlehačku.

4. Krok

Přidejte do šlehačky vanilkový extrakt a bílý jogurt. Opatrně promíchejte, aby se ingredience spojily.

INZERCE
5. Krok

Postupně přilévejte jahodové pyré do směsi se šlehačkou a jogurtem. Jemně zamíchejte, aby se všechny ingredience spojily.

6. Krok

Hotovou směs nalijte do vhodné nádoby s víkem nebo do formy na zmrzlinu. Přikryjte a dejte do mrazáku na 3-4 hodiny.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image zuzana_vari

Jahodová smetanová zmrzlina

15
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Jahody omyjte, odstraněte stonky a nakrájejte na menší kousky.

2. Krok

V mixéru rozmixujte jahody spolu s cukrem, dokud nezískáte hladké jahodové pyré.

3. Krok

Ve velké míse vyšlehejte šlehačku.

4. Krok

Přidejte do šlehačky vanilkový extrakt a bílý jogurt. Opatrně promíchejte, aby se ingredience spojily.

5. Krok

Postupně přilévejte jahodové pyré do směsi se šlehačkou a jogurtem. Jemně zamíchejte, aby se všechny ingredience spojily.

6. Krok

Hotovou směs nalijte do vhodné nádoby s víkem nebo do formy na zmrzlinu. Přikryjte a dejte do mrazáku na 3-4 hodiny.

Ingredience
500 g
čerstvých jahod
200 g
cukru
250 ml
šlehačky nebo smetany ke šlehání
300 ml
jogurt
1 lžička
vanilkového extraktu