INZERCE

Extra čokoládový cheesecake

Luxusní chuť tvarohu a čokolády.

INZERCE

Ingredience

porce
16

Korpus

  • 12 hrnek mandlové mouky Přidáno do
  • 12 hrnek kokosové mouky Přidáno do
  • 14 hrnek strouhaného kokosu Přidáno do
  • 0.2 masla Přidáno do
  • 3 Lžíce kakaa Přidáno do
  • 20 kapek Stévie Přidáno do

Náplň

  • 200 g čokolády min Přidáno do
  • 3 Lžíce kakaa Přidáno do
  • 500 g krémového sýra či tvarohu Přidáno do
  • 500 g řeckého jogurtu Přidáno do
  • 50 g erythritolu Přidáno do
  • 3 vejce velikosti M Přidáno do
  • 2 lžíce vanilkového extraktu Přidáno do

Krém po upečení

  • 100 g čokolády Přidáno do
  • 100 ml smetany ke šlehání Přidáno do
  • 200 g mascarpone Přidáno do
  • 15 kapek Stévie Přidáno do

Poleva

  • 80 g čokolády Přidáno do
  • 1 Lžíce masla Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu na náplň a nechte zchladnout.

2. Krok

Troubu předehřejte na 180°C.

3. Krok

V míse robota promíchejte metlou krémový sýr vejce a erythritol. Nastavte robot na nejnižší otáčky a přilévejte čokoládu. Do hladké směsi vkládejte po jednom vejce a vždy počkejte, až bude dobře zapracované. Na nižší rychlost vmixujte i jogurt a vanilkový extrakt.

4. Krok

Směs nalijte na připravený základ. Pekáček s vodou umístěte na dno trouby pod mřížku s formou. Pečte asi 45 minut, upečený cheesecake je pevný na povrchu a při klepnutí do formy se třese. Dort nechte vychladnout v troubě při otevřených dvířkách a poté uložte do ledničky nejlíp přes noc.

INZERCE
5. Krok

Po vychladnutí uděláme krém, kdy roztopíme čokoládu ve smetaně a smícháme s mascarpone a stévií. Naneseme na vychladnutý cheesecake a opět i tuto vrstvu necháme řádně vychladnout.

6. Krok

Poté ještě polejeme čokoládovu polevou a po zatuhnutí v lednici ozdobíme.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1421 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Varimzdrave_s_helen

Extra čokoládový cheesecake

Luxusní chuť tvarohu a čokolády.

60
Zápis
16
Počet porcí
Postup
1. Krok

Ve vodní lázni rozpusťte čokoládu na náplň a nechte zchladnout.

2. Krok

Troubu předehřejte na 180°C.

3. Krok

V míse robota promíchejte metlou krémový sýr vejce a erythritol. Nastavte robot na nejnižší otáčky a přilévejte čokoládu. Do hladké směsi vkládejte po jednom vejce a vždy počkejte, až bude dobře zapracované. Na nižší rychlost vmixujte i jogurt a vanilkový extrakt.

4. Krok

Směs nalijte na připravený základ. Pekáček s vodou umístěte na dno trouby pod mřížku s formou. Pečte asi 45 minut, upečený cheesecake je pevný na povrchu a při klepnutí do formy se třese. Dort nechte vychladnout v troubě při otevřených dvířkách a poté uložte do ledničky nejlíp přes noc.

5. Krok

Po vychladnutí uděláme krém, kdy roztopíme čokoládu ve smetaně a smícháme s mascarpone a stévií. Naneseme na vychladnutý cheesecake a opět i tuto vrstvu necháme řádně vychladnout.

6. Krok

Poté ještě polejeme čokoládovu polevou a po zatuhnutí v lednici ozdobíme.

Ingredience
Korpus
12 hrnek
mandlové mouky
12 hrnek
kokosové mouky
14 hrnek
strouhaného kokosu
0.2
masla
3 Lžíce
kakaa
20 kapek
Stévie
Náplň
200 g
čokolády min
3 Lžíce
kakaa
500 g
krémového sýra či tvarohu
500 g
řeckého jogurtu
50 g
erythritolu
3 vejce
velikosti M
2 lžíce
vanilkového extraktu
Krém po upečení
100 g
čokolády
100 ml
smetany ke šlehání
200 g
mascarpone
15 kapek
Stévie
Poleva
80 g
čokolády
1 Lžíce
masla