INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/x3RdVJ_uZ_n5XAwSolu-/bdc49f9e9b67fd9f68d5e0cc11b0be.jpeg)
Zdroj: pixabay
Dušená mrkev na másle a medě
Rychlé a lehké jídlo z mrkve můžete podávat jako přílohu ale i jako hlavně jídlo např. na večeři s bagetou.
INZERCE
Ingredience
porce
4
- 500 g mrkve oloupané nakrájené na cm velké kousky
- 4 Lžíce máslo
- sůl
- 2 pl medu nebo hnědého cukru
- 2 pl nasekané petrželky
- 1⁄2 šálků vody
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
40 min.
1. Krok
Mrkev a ostatní ingredience dejte do hrnce na mírný oheň. Hrnec přikryjte a nechte mrkev pomalu vařit a dusit, občas s hrncem zatřeste.
2. Krok
Po 15 minutách pánev odkryjte a trochu s ní zatřeste, aby se mrkev nepřichytila k pánvi.
3. Krok
Podávejte.