INZERCE

Zdroj: FB: Varenie a Pečenie je Radosť

Domácí livance

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 600 ml Mléko Přidáno do
  • 2 pl moučkový cukr Přidáno do
  • 12 ks kvasnice Přidáno do
  • 2 kus Vejce Přidáno do
  • špetka soli Přidáno do
  • 200 gramy Hladká mouka Přidáno do
  • 200 gramy Polohrubá mouka Přidáno do
  • 2 pl oleje Přidáno do
  • 3 pl Zakysaná smetana Přidáno do
INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Zahřejte mléko na teplotu, která není zcela horká.

2. Krok

Polovinu mléka smíchejte s moučkovým cukrem, smetanou, moukou, droždím, vejci a špetkou soli.

3. Krok

Vše promíchejte a nechte asi 20 minut stát.

4. Krok

Pak přilijte druhou polovinu mléka a promíchejte.

5. Krok

Panenku osmažte na pánvi.

Podobné recepty

Boršč vegetariánská ruská kuchyně

Boršč jsem připravovala a vychutnávala v mnoha variantách, ale tato vegetariánská verze vyniká. Je plná chuti a uspokojí potřebu něčeho vydatného a sytého, aniž bychom se museli uchýlit k masu. Zemitá chuť zeleniny dokonale ladí se sladkokyselou chutí červené řepy a rajčat.

Banánovo-jablečné palačinky

Recept na rychlé a naše oblíbené banánovo-jablečné palačinky, které připravuji pro své děti.

Tradiční dušený špenát s česnekem

Tento recept na dušený špenát je jednoduchý a rychlý, ale plný chuti. Je skvělý jako příloha k masu nebo jako samostatný pokrm s trochou kvalitního sýra.

Kastrol z brambor a kysaného zelí

Bramborový nákyp s kysaným zelím ze švábské kuchyně patří k mým nejoblíbenějším jídlům, zejména v chladném období. Kombinace brambor a kysaného zelí se může zdát na první pohled zvláštní, ale chutná senzačně dobře. Bramborový nákyp je vydatné, hřejivé jídlo, které se skvěle hodí do chladných podzimních a zimních dnů.

Lívance z vloček

Chutné a zdravé lívance, které dokonale nahradí klasické palačinky z mouky. Ideální volba pro snídani nebo jako rychlé občerstvení během dne.

Beleše

Recept na jednoduchý a chutný beleš, který dělám o víkendu k obědu.

Tvarohové palačinky

Tyto tvarohové palačinky ráda připravuji svým dětem k snídani. Jejich příprava je neuvěřitelně snadná a jejich chuť je neméně lahodná. Vlastně vždycky dbám na to, aby byly přiměřeně nadýchané a lehké.

Podobné recepty

Boršč vegetariánská ruská kuchyně

Boršč jsem připravovala a vychutnávala v mnoha variantách, ale tato vegetariánská verze vyniká. Je plná chuti a uspokojí potřebu něčeho vydatného a sytého, aniž bychom se museli uchýlit k masu. Zemitá chuť zeleniny dokonale ladí se sladkokyselou chutí červené řepy a rajčat.

Banánovo-jablečné palačinky

Recept na rychlé a naše oblíbené banánovo-jablečné palačinky, které připravuji pro své děti.

Tradiční dušený špenát s česnekem

Tento recept na dušený špenát je jednoduchý a rychlý, ale plný chuti. Je skvělý jako příloha k masu nebo jako samostatný pokrm s trochou kvalitního sýra.

Kastrol z brambor a kysaného zelí

Bramborový nákyp s kysaným zelím ze švábské kuchyně patří k mým nejoblíbenějším jídlům, zejména v chladném období. Kombinace brambor a kysaného zelí se může zdát na první pohled zvláštní, ale chutná senzačně dobře. Bramborový nákyp je vydatné, hřejivé jídlo, které se skvěle hodí do chladných podzimních a zimních dnů.

Lívance z vloček

Chutné a zdravé lívance, které dokonale nahradí klasické palačinky z mouky. Ideální volba pro snídani nebo jako rychlé občerstvení během dne.

Beleše

Recept na jednoduchý a chutný beleš, který dělám o víkendu k obědu.

Tvarohové palačinky

Tyto tvarohové palačinky ráda připravuji svým dětem k snídani. Jejich příprava je neuvěřitelně snadná a jejich chuť je neméně lahodná. Vlastně vždycky dbám na to, aby byly přiměřeně nadýchané a lehké.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Cizrna

17 recepty

Masové pokrmy

1143 recepty

Dezert

1592 recepty

Zapečené

385 recepty

Snídaně

490 recepty

Dorty

282 recepty

Mascarpone

100 recepty

Pečení

1813 recepty