Zdroj: Andrei Ifrim's Images from Canva
Čokoládová náplň s pudinkem
Lahodná čokoládová náplň s pudinkem, vhodná na dorty a koláče.
Ingredience
- 2 balíčky čokoládový pudink v prášku
- 1 l Mléko
- 5 pl Cukr
- 200 g mléčná čokoláda
- 250 g Máslo
Nejnovější letáky
Postup
Nejprve uvařte čokoládový pudink v hrnci podle návodu na obalu. Osobně vždy doporučuji použít o něco méně mléka, než je uvedeno na obalu, aby byl pudink hustší.
Když je krém hotový, přidejte nadrobno nasekanou čokoládu a dobře promíchejte. Doporučuji to udělat ještě za tepla, aby se čokoláda krásně rozpustila a spojila s pudinkem.
Po přípravě čokoládové směsi ji nechte vychladnout a mezitím vyšlehejte máslo s cukrem do pěny. Mně se vždy podaří dosáhnout jemné a nadýchané konzistence, pokud nechám máslo před šleháním hodinu v lednici.
Nakonec stačí smíchat vyšlehané máslo s čokoládou a je hotovo. Tuto náplň můžete použít do koláčů, palačinek nebo jiného pečiva.