INZERCE

Zdroj: cbording from Getty Images Signature

Čokoládová buchta v remosce

Výborná čokoládová buchta připravená v remosce, která bude chutnat celé rodině. Tento recept je jednoduchý a rychlý, takže s ním zvládne připravit čokoládovou buchtu i začátečník.

INZERCE

Ingredience

porce
8
  • 200 g cukru Přidáno do
  • 4 ks vejce Přidáno do
  • 200 g hladké mouky Přidáno do
  • 100 g rozpuštěného másla Přidáno do
  • 2 Lžíce kakaa Přidáno do
  • 1 bal prášku do pečiva Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 180 °C a remosku vymažte vnitřní stranu máslem a vysypejte moukou.

2. Krok

Vejce utřete s cukrem do pěny. Postupně přidejte rozpuštěné máslo, mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva.

3. Krok

Hmotu vlijte do připravené remosky a pečte přibližně 60 minut.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

133 recepty

Brokolice

76 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

566 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1415 recepty

Saláty

273 recepty

Čočka

38 recepty