INZERCE

Zdroj: Radish from Getty Images

Chobotnice s klobásou

Chobotnice vařené v páře - jsou skvělým nápadem, jak zpestřit jídla podávaná dětem. Navíc mohou být vynikající přírodní atrakcí na narozeninové oslavě. Jedná se o rychlý a snadný způsob, jak udělat obyčejné párky pro nejmenší mnohem atraktivnější.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 4 tyčinky Krabí maso nepovinné Přidáno do
  • Plátky oliv na oči nepovinné Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

15 min.
1. Krok

Klobásy důkladně omyjte a osušte. Poté na spodní straně každé klobásy udělejte 8 řezů (4 na každé straně) - řez by měl být asi ve 2/3 délky klobásy.

2. Krok

Každou klobásu vložte do hrnce s vroucí vodou na 3-5 minut - během vaření by se měly "nohy" rozdělit směrem nahoru a vytvořit tvar chobotnice.

3. Krok

Pokud chcete chobotnici přidat oči, vykrojte z krabích tyčinek nebo plátků oliv malá kolečka a vložte je do horní části klobásy.

4. Krok

Hotovou chobotnici můžete podávat samotnou nebo s oblíbenými přílohami, jako je rýže, těstoviny nebo brambory.

INZERCE

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

135 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1423 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Chobotnice s klobásou

Chobotnice vařené v páře - jsou skvělým nápadem, jak zpestřit jídla podávaná dětem. Navíc mohou být vynikající přírodní atrakcí na narozeninové oslavě. Jedná se o rychlý a snadný způsob, jak udělat obyčejné párky pro nejmenší mnohem atraktivnější.

15
Zápis
4
Počet porcí
Postup
1. Krok

Klobásy důkladně omyjte a osušte. Poté na spodní straně každé klobásy udělejte 8 řezů (4 na každé straně) - řez by měl být asi ve 2/3 délky klobásy.

2. Krok

Každou klobásu vložte do hrnce s vroucí vodou na 3-5 minut - během vaření by se měly "nohy" rozdělit směrem nahoru a vytvořit tvar chobotnice.

3. Krok

Pokud chcete chobotnici přidat oči, vykrojte z krabích tyčinek nebo plátků oliv malá kolečka a vložte je do horní části klobásy.

4. Krok

Hotovou chobotnici můžete podávat samotnou nebo s oblíbenými přílohami, jako je rýže, těstoviny nebo brambory.

Ingredience
4 tyčinky
Krabí maso nepovinné
Plátky oliv na oči nepovinné