INZERCE
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/6wr5NzDTY9vrrh_oGoO2/629a9b8291ccf733158a11457019b7.jpeg)
Zdroj: Canva
Bezinkový sirup z květů
Recept na přípravu bezového sirupu, který je velmi osvěžující během horkých dnů.
      INZERCE
   
Ingredience
porce  
3
 - 11⁄2 kg krystalový cukr
- 2 l Převařená voda
- 40 ks Květy černého bezu
- 2 kl kyselina citronová
- 3 ks citron
Nejnovější letáky
      INZERCE
   
Postup
 30 min.
1. Krok 
  Květy bazy sbíráme na odlehlejších místech od cesty.
2. Krok 
  Odstraníme jejich tvrdé stopky a lehce opláchneme.
3. Krok 
  Pak je převédeme do velkého hrnce s nakrájenými citrony a zalijeme odstátou již vychladlou vodou.
4. Krok 
  Tak připravený základní sirup necháme louhovat po dobu 24 hodin na chladném místě.
5. Krok 
  Pak druhý den sceďte bazu přes gázu, přidejte cukr a citronovou kyselinu, zapněte sporák a vařte asi 10 minut od rozpuštění cukru.
6. Krok 
  Sirup ihned nalijte do sterilizovaných sklenic a zabalte je do deky.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/fCHQKQPBuqmdQxffwc3m/dd7df2332ecda5b2f36e6478a856ba.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/jXKB56s807zJCOzkDEfc/ec12218bfab6f35177bc52d8812857.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/VQ4TDDz63iAZGjd6nZr5/cdde988bdf4543f274ca83edcfda5c.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/zeNJdtMeynQrtMzaSCzz/39a603808921395256e50cea6bf4b0.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/22DiGpuqNOAcMuVyZCaB/86192136e8159f34f2cd23a350fdd8.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/eOerOj_Vhm580WGyiKx_/a0645331b544b60060c3d807a7b563.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/J0mKH6Imvxv0mRY5ejIa/519d8aa0b5852b42680cfa47eb841f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/0HmMoxyTSHeXld6s8rJ8/16f7f86a42321ad28bbaf418b6f346.jpeg)











