INZERCE

Zdroj: Pixabay

Vánoční punč krok za krokem

Vánoční punč je neodmyslitelnou součástí vánočního stolu. Jeho sladká a kořeněná chuť dodá každému vánočnímu večírku příjemnou atmosféru.

INZERCE

Ingredience

porce
10
  • 1 l voda Přidáno do
  • 1 kg krystalový cukr Přidáno do
  • 1 l rum Přidáno do
  • 1 l brandy Přidáno do
  • 1 l červeného vinného octa Přidáno do
  • 4 pomeranče Přidáno do
  • 4 Citrony Přidáno do
  • 2 lžičky hřebíčku Přidáno do
  • 2 lžičky nového koření Přidáno do
  • 1 lžička badyánu Přidáno do
INZERCE

Postup

45 min.
1. Krok

V hrnci zahřejte vodu s cukrem a nechte rozpustit.

2. Krok

Přidejte rum, brandy, červený vinný ocet, nastrouhanou kůru z pomerančů a citrónů, hřebíček, nové koření a badyán.

3. Krok

Směs zahřívejte po dobu asi 10-15 minut, ale nevařte.

4. Krok

Hotový punč nechte vychladnout a poté ho přefiltrujte do lahví.

5. Krok

Před servírováním nechte punč vychladnout.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Sušení

28 recepty

Rýže

176 recepty

Dršťky

118 recepty

Saláty

267 recepty

Mascarpone

131 recepty

Vánoční

84 recepty

Dýně

51 recepty

Snídaně

664 recepty

Oběd

2815 recepty

Pečivo

534 recepty

Masové pokrmy

1380 recepty