INZERCE
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/qlcUkNSU-uuDvonQTzCV/a3c2d378cf3b79ffe355137f2291b4.jpeg)
Třešňová bublanina s mandlovou posypkou
Nejlepší třešňová bublanina, kterou jste kdy jedli 😍😁🍒
INZERCE
Ingredience
porce
20
Nástroje
- 6 Text: vejce L ká
- 280 g polohrubé mouky
- 280 g kristalového cukru
- 1 plump Prášek
- Štipka Nástroje
- 100 ml olej
- 100 ml Voda
- Štipka skutečná vanilka
- mnoho Třešně
Mandlová posypka
- 100 g Mlených mandlí
- 2 lžíce hladké mouky
- 50 g cukru
- 50 g Záchranu
- Pinch Mletý muškátový oříšek
- Štipka skutečná vanilka
Nejnovější letáky
INZERCE
Postup
20 min.
1. Krok
Na velký plech.
2. Krok
Žloutky oddělíme od bílků. Bílky vyšleháme se špetkou soli. Žloutky vyšleháme s cukrem do světlé pěny a postupně přiléváme vodu s olejem a moukou s kypřícím práškem a s vanilkou.
3. Krok
Do žloutkové směsi jemně vmícháme bílky. Těsto vylejeme na plech vyložený pečicím papírem. Višně vykostíme a pokládáme na těsto.
4. Krok
Mandlová posypka: máslo pokojové teploty smícháme s mletými mandlemi, moukou, cukrem, vanilkou a muškátovým oříškem a posypeme naší bublaninou.
5. Krok
Pečeme na 200 stupňů do zlatohnědý.
6. Krok
Dobrou chuť🍒