INZERCE

Zdroj: Freepik

Svařák

Svařené víno - ideální věc na zahřátí za dlouhých zimních večerů :D

INZERCE

Ingredience

porce
3
  • 700 ml červené víno Přidáno do
  • 7 ks Karafiáty Přidáno do
  • 1 ks Celá skořice Přidáno do
  • 1 ks Badian Přidáno do
  • 1 ks Chemicky neošetřený pomeranč Přidáno do
  • krystalový cukr Přidáno do
INZERCE

Postup

5 min.
1. Krok

Z pomeranče odkrojte 3 plátky a zapíchněte do nich hřebíček. Ze zbylého pomeranče odšťavněte šťávu.

2. Krok

Do hrnce nalijte víno, přidejte plátky pomeranče, šťávu, skořici, badyán a cukr podle chuti.

3. Krok

Zahřejte ji na středním plameni a těsně předtím, než začne vřít, ji vypněte.

4. Krok

Nechte asi 5 minut odpočívat, aby se chuť koření zintenzivnila. Poté nalijte do sklenic a podávejte horké.

Nejnovější recepty

Nejnovější recepty

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1421 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty