INZERCE

Zdroj: georgedolgikh from Canva

Polévka ze zeleného chřestu

Vynikající šparglová polévka se smetanou, kterou si připravíte jednoduše a rychle.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 500 g Chřest Přidáno do
  • 200 ml smetana na vaření Přidáno do
  • 1 ks cibule Přidáno do
  • 2 ks česnek Přidáno do
  • 1 lžíce sůl a pepř Přidáno do
INZERCE

Postup

30 min.
1. Krok

Nejprve očistěte chřest a nakrájejte jej na menší kousky. Cibuli a česnek také oloupejte a nakrájejte na drobno.

2. Krok

Na pánvi rozpalte olej, přidejte cibuli a česnek a opečte, dokud nebude cibule skleněná. Poté přidejte nakrájený chřest a opečte jej spolu s cibulí a česnekem po dobu 5 minut.

3. Krok

Do pánve se šparglem přidejte 1 l vody, sůl a pepř. Přikryjte a nechte vařit na středním ohni asi 15 minut.

4. Krok

Po uplynutí 15 minut přidejte do polévky smetanu na vaření a dobře promíchejte. Nechte ještě chvíli povařit.

5. Krok

Hotovou polévku rozmixujte ponorným mixérem na hladkou konzistenci.

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Masové pokrmy

1169 recepty

Cizrna

17 recepty

Dezert

1631 recepty

Dorty

290 recepty

Snídaně

507 recepty

Smoothies

27 recepty

Pečení

1868 recepty

Rýže

153 recepty

Mascarpone

100 recepty