INZERCE

Zdroj: FB: Recepty a rady do kuchyne I.

Ovocné řezy na plech

Recept na vynikající tvarohovo-broskvové řezy.

INZERCE

Ingredience

porce
15

Těsto:

  • 200 g polohrubé mouky Přidáno do
  • 200 g moučkový cukr Přidáno do
  • 100 ml Olej Přidáno do
  • 100 ml Olej Přidáno do
  • 100 ml Mléko Přidáno do
  • 2 Lžíce kakao Přidáno do
  • 4 ks Vejce Přidáno do
  • 1 ks Kypřící prášek Přidáno do

Nádivka:

  • 500 g cottage sýr Přidáno do
  • 500 ml šlehačka Přidáno do
  • 2 ztužovač šlehačky Přidáno do
  • 2 polévková lžíce vanilkový cukr Přidáno do
  • 700 ml broskvového kompotu Přidáno do
  • moučkový cukr Přidáno do

Poleva:

  • šťáva z kompotu Přidáno do
  • voda Přidáno do
  • 2 Zlatý klas (prášek) Přidáno do
  • 2 pl krystalový cukr Přidáno do

Výživové hodnoty a cena

Pro správné fungování webu vypněte v prohlížeči blokování reklam.

INZERCE

Postup

60 min.
1. Krok

Ve misku vyšleháme vejce s cukrem.

2. Krok

Postupně přiléváme olej, mléko a přisypeme mouku, prášek do pečiva a kakao.

3. Krok

Text vlijeme do vymazaného a moukou vysypaného plechu na pečení.

4. Krok

Těsto vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme ho 10 až 15 minut.

INZERCE
5. Krok

Mezitím si připravíme tvarohovou náplň. Šlehačku vyšleháme se zpevňovači.

6. Krok

Tvaroh promícháme s vanilkovým cukrem a lehce do něj vmícháme šlehačku.

7. Krok

Tvarohovou náplň potřeme na vychladlé těsto a necháme ji v lednici ztuhnout.

8. Krok

Na vrchol přidáme nakrájené broskve a poléváme je polevou.

INZERCE
9. Krok

Polevu připravíme tak, že smícháme šťávu z kompotu spolu s vodou, tak aby objem byl 750 ml.

10. Krok

Tekutinu smícháme se zlatými klasů, křišťálovým cukrem a uvaříme hustý pudink.

11. Krok

Tuto směs vylejeme na broskve a koláč necháme pořádně ztuhnout.

Ohodnoťte tento recept

Líbí se vám tento recept?

Jak jste tento recept připravili?

0 / 255
Přidejte fotografii

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Nejnovější recepty

INZERCE
INZERCE

Reels

Nové

Hlavní kategorie

Mascarpone

134 recepty

Brokolice

77 recepty

Rýže

176 recepty

Pečivo

570 recepty

Dýně

51 recepty

Dršťky

118 recepty

Masové pokrmy

1422 recepty

Saláty

274 recepty

Čočka

38 recepty
Recipe author image Iwa

Ovocné řezy na plech

Recept na vynikající tvarohovo-broskvové řezy.

60
Zápis
15
Počet porcí
Postup
1. Krok

Ve misku vyšleháme vejce s cukrem.

2. Krok

Postupně přiléváme olej, mléko a přisypeme mouku, prášek do pečiva a kakao.

3. Krok

Text vlijeme do vymazaného a moukou vysypaného plechu na pečení.

4. Krok

Těsto vložíme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme ho 10 až 15 minut.

5. Krok

Mezitím si připravíme tvarohovou náplň. Šlehačku vyšleháme se zpevňovači.

6. Krok

Tvaroh promícháme s vanilkovým cukrem a lehce do něj vmícháme šlehačku.

7. Krok

Tvarohovou náplň potřeme na vychladlé těsto a necháme ji v lednici ztuhnout.

8. Krok

Na vrchol přidáme nakrájené broskve a poléváme je polevou.

9. Krok

Polevu připravíme tak, že smícháme šťávu z kompotu spolu s vodou, tak aby objem byl 750 ml.

10. Krok

Tekutinu smícháme se zlatými klasů, křišťálovým cukrem a uvaříme hustý pudink.

11. Krok

Tuto směs vylejeme na broskve a koláč necháme pořádně ztuhnout.

Ingredience
Těsto:
200 g
polohrubé mouky
200 g
moučkový cukr
100 ml
Olej
100 ml
Olej
100 ml
Mléko
2 Lžíce
kakao
4 ks
Vejce
1 ks
Kypřící prášek
Nádivka:
500 g
cottage sýr
500 ml
šlehačka
2
ztužovač šlehačky
2 polévková lžíce
vanilkový cukr
700 ml
broskvového kompotu
moučkový cukr
Poleva:
šťáva z kompotu
voda
2
Zlatý klas (prášek)
2 pl
krystalový cukr