INZERCE
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/acCSdwebf4hb_Vdbe1nc/57b8c6ed5c25ae572e86aab88b53be.jpeg)
Zdroj: jjpoole from Getty Images Signature
Batáty z trouby
Křupavé, podpečené batáty s přísadami jsou chutným a jednoduchým jídlem. Ideální na oběd nebo jako snack.
      INZERCE
   
Ingredience
porce  
4
 Brambory
- 4 středně velké batáty
Nástroje
- 2 lžíce olivový olej
- 2 stroučky česnek
- sůl
- Sladká paprika
Nejnovější letáky
      INZERCE
   
Postup
 50 min.
1. Krok 
  Oloupej brambory a nakrájej je na tenké proužky.
2. Krok 
  V misce smíchej olivový olej, česnek procházející lisem, sůl a papriku.
3. Krok 
  Slámy batátů položte na plech vyložený pečicím papírem a potřete připravenou směsí.
4. Krok 
  Pečte v předem vyhřáté troubě na 200°C po dobu přibližně 40-45 minut, to jest do doby, kdy budou batáty měkké a lehce zezlátnuté.
5. Krok 
  Dobrou chuť!














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/DJSe7rIug28aw3K_pSrc/b5b5544497818c87454e7d67625a97.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/jXKB56s807zJCOzkDEfc/ec12218bfab6f35177bc52d8812857.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/mnPwxhXiEZ4RdvHL4Mgo/59cb6c3fc43d70f6de214378554d21.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/42LT46rDisGapUtsG0Y-/29d51c946887534c876ffb1fc5d35f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/y3WhqkGk3L93jb9RUSpJ/9e317ab249cff9798dc5a57c45c970.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/lhFjzuOisLHbvzUttEc_/0be1f2682fe5641ec347e01014e3df.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cs/recipe/e-hUiHLEicRMDKuKnLtj/c84d991d7c1e9751ced9ae26739891.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/cz/recipe/fCHQKQPBuqmdQxffwc3m/dd7df2332ecda5b2f36e6478a856ba.png)











