INZERCE

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=sE28DfvRU4E

Jednoduchá sekaná

Tato sekaná je vynikající a její příprava netrvá vůbec dlouho! Vraťte se k základům s tímto jednoduchým receptem na sekanou. Je rychlá, tradiční, chutná a určitě potěší každého u vašeho stolu.

INZERCE

Ingredience

porce
4
  • 112 kg mletého hovězího masa Přidáno do
  • 1 vejce Přidáno do
  • 1 cibule nakrájená nadrobno Přidáno do
  • 1 šálek mléka Přidáno do
  • 1 šálek sušené strouhanky Přidáno do
  • sůl a pepř podle chuti Přidáno do
  • 13 šálku kečupu Přidáno do
  • 2 Lžíce brown sugar v4 Přidáno do
  • 2 Lžíce připravené hořčice Přidáno do
INZERCE

Postup

90 min.
1. Krok

Předehřejte troubu na 175 °C. Lehce vymažte pekáč o rozměrech 23x13 cm.

2. Krok

Ve velké míse smíchejte mleté hovězí maso, cibuli, mléko, strouhanku a vejce; osolte a opepřete. Následně vytvarujte do připravené bochníkové formy.

3. Krok

V malé misce smíchejte kečup, hnědý cukr a hořčici, dokud se dobře nespojí; nalijte na sekanou a rovnoměrně ji rozetřete po povrchu.

4. Krok

Pečte v předehřáté troubě, dokud uprostřed nezrůžoví, přibližně 1 hodinu.

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Babiččina sekaná

Také máte rádi sekanou jako já? Připravíme si jednu skvělou sekanou společně. Tato domácí sekaná stojí za to!

Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne

Toto je recept na nejlepší sekanou na světě, která nepraskne.

Vepřová roláda z plece

Chutný tradiční český recept. Vepřová roláda je výborný tip na nedělní oběd. Plec je pro výrobu rolády nejvhodnější, má totiž správnou strukturu masa. Roláda by měla být pěkně vláčná a chutná, proto je důležitá správná příprava a dobře vybrané suroviny.

Bezlepková Sekaná

Bezlepková sekaná recept je klasické české jídlo, které si velmi oblíbíte, pokud ještě neznáte. Vyzkoušejte tento bezlepkový variation, který je stejně chutný jako ten tradiční, ale může ho jíst i někdo s celiakií nebo jinou intolerancí na lepek.

Syrová roláda

Jednoduchá syrová roláda, která se hodí jako předkrm nebo příloha k hlavnímu chodu.

Plněná sekaná z mletého masa

Plněná sekaná je skvělá variace na klasický pokrm, která přidává další rozměr chuti a textury. Tento recept používá kombinaci mletého vepřového a hovězího masa, ale můžete použít jakékoli mleté maso, které máte rádi.

Hovězí roláda z trouby

Tradiční německé jídlo, které potěší váš jemný čich. Tyto hovězí rolády se pomalu pečou v troubě, aby se zajistilo, že maso je měkké a šťavnaté, zatímco náplň je prostoupena chutí slaniny, cibule a okurek

Podobné recepty

Klopsy z mletého masa

Tradiční recept na klopsy z mletého mäsa, který je oblíbený nejen mezi dětmi. Tentokrát vám představíme klopsy ve vynikající omáčce.

Babiččina sekaná

Také máte rádi sekanou jako já? Připravíme si jednu skvělou sekanou společně. Tato domácí sekaná stojí za to!

Nejlepší sekaná na světě, která nepraskne

Toto je recept na nejlepší sekanou na světě, která nepraskne.

Vepřová roláda z plece

Chutný tradiční český recept. Vepřová roláda je výborný tip na nedělní oběd. Plec je pro výrobu rolády nejvhodnější, má totiž správnou strukturu masa. Roláda by měla být pěkně vláčná a chutná, proto je důležitá správná příprava a dobře vybrané suroviny.

Bezlepková Sekaná

Bezlepková sekaná recept je klasické české jídlo, které si velmi oblíbíte, pokud ještě neznáte. Vyzkoušejte tento bezlepkový variation, který je stejně chutný jako ten tradiční, ale může ho jíst i někdo s celiakií nebo jinou intolerancí na lepek.

Syrová roláda

Jednoduchá syrová roláda, která se hodí jako předkrm nebo příloha k hlavnímu chodu.

Plněná sekaná z mletého masa

Plněná sekaná je skvělá variace na klasický pokrm, která přidává další rozměr chuti a textury. Tento recept používá kombinaci mletého vepřového a hovězího masa, ale můžete použít jakékoli mleté maso, které máte rádi.

Hovězí roláda z trouby

Tradiční německé jídlo, které potěší váš jemný čich. Tyto hovězí rolády se pomalu pečou v troubě, aby se zajistilo, že maso je měkké a šťavnaté, zatímco náplň je prostoupena chutí slaniny, cibule a okurek

Reels

Nové