Smíchej tvaroh, čekanku, lyofilizovaného ovoce .
Vytvaruj malé kuličky nebo placičky a dej je ztuhnout do mrazáku .
Mezitím si ve vodní lázni rozpusť čokoládu .
Po 3 hodinách zmražené snacky polij čokoládou, posypej zbytkem ovoce a dej znovu ztuhnout.
Co budeš potřebovat:
👉 Sušenky na základ (rozdrtit)
👉 Krém:
• 250 g polotučného tvarohu
• 150 g zakysané smetany (14 %)
• 20 g čekankového sirupu
👉 Domácí jahodový “džem”:
• jahody z kompotu
• trochu šťávy z kompotu
• chia semínka (nechat nabobtnat)
Co budeš potřebovat:
👉 Sušenky na základ (rozdrtit)
👉 Krém:
• 250 g polotučného tvarohu
• 150 g zakysané smetany (14 %)
• 20 g čekankového sirupu
👉 Domácí jahodový “džem”:
• jahody z kompotu
• trochu šťávy z kompotu
• chia semínka (nechat nabobtnat)